Images-loading
Images
Images

Vrijwilligersproject Zambia

Images Images

Volzet. De inschrijvingen werden afgesloten.

« Terug naar kalender

Vrijwilligersproject Zambia

14 jul 2019 tot 14 aug 2019
Makululu

Zambia is een prachtig land in het zuidelijke deel van Afrika met een enorme gastvrijheid, een mooie cultuur en prachtige natuur. In de stad waar je naartoe trekt, werk je mee met de lokale gemeenschap­ en ervaar je het alledaagse leven. Een unieke belevenis! Natuurlijk doe je dit niet alleen­, maar samen met een groepje jongeren en begeleiders.­We steken onze handen uit de mouwen in enkele lokale projecten, steeds in samenwerking met de lokale bevolking. We zetten ons ook in voor het plaatselijke speelplein en bezorgen­ kinderen en jongeren­ een plezierige tijd.

Je leert de Zambiaanse cultuur op een aangename­ manier kennen. Je beleeft momenten waar je de rest van je leven met veel vreugde aan zal terugdenken.­ Je geraakt er helemaal geïnspireerd­ door de ‘African way of living’. Een droom die werkelijkheid­ wordt.

Download Inschrijvings- en annuleringsvoorwaarden - 11 kB Deel dit event

"Een onvergetelijke ervaring waar je op korte tijd veel kennis vergaard en dit op een speelse, maar toch serieuze manier. Vergeet zeker ook niet de nieuwe vriendschapsbanden die worden gesmeed."

Robin - Cursus animator