Boscobabbels

In onze podcast Boscobabbels gaan we in gesprek met jongeren, animatoren en mensen die verbonden zijn met Don Bosco. We geven hun de kans om hun verhalen te delen die inspirerend kunnen zijn voor anderen.

#2 Fonny en speelplein Groene Zone


Fonny Grootjans werd ooit door zijn zus meegesleurd naar speelplein Don Bosco Groene Zone om mee te draaien als animator. 1 week speelplein was de start van een lang traject van animator, hoofdanimator tot pleinleiding. Tijdens de babbel volgt de ene na de andere anekdote. Meer dan 15 jaar later is Fonny nog altijd actief in de Don Boscowereld.

#1 Hasta La Pista

In de zomervakantie van 2021 ging de eerste editie van Hasta La Pista door. Sanne, Tim en Lien blikken in deze aflevering terug naar hun staptocht richting Santiago de Compostella en de leuke dingen die ze samen met de jongeren meemaakten onderweg. Ook Hasta La Pista II komt aan bod.

Wat is een podcast?

Een podcast is een geluidsbestand dat online wordt aangeboden. Podcasts zijn een bijzonder populair­­ medium geworden. Je kan er elk moment van de dag naar ­luisteren: tijdens het koken, sporten, ­in de trein op weg naar het werk, ...

Luister via onze website. Dit kan via de computer, op je smartphone of tablet. Je bent online terwijl je luistert.

Luister via een podcastapp. Je kan de podcast online beluisteren of downloaden zodat je eender waar en wanneer (ook zonder internet) via je smartphone of tablet naar de podcast kan luisteren. Een voordeel is dat je je eenvoudig kan abonneren zodat je een melding krijgt als er een nieuwe podcast te beluisteren is.

Podcastapps vind je in Google Play of de App Store. Voorbeelden hiervan zijn Spotify of Google Podcast. Als je de app geïnstalleerd hebt, zoek je naar de podcast 'Boscobabbels'.

De podcaststudio voor Boscobabbels werd ingericht met technisch materiaal aangekocht dankzij de steun van Droomfonds Don Bosco.

www.droomfondsdonbosco.be