Images-loading
Images
Images

Summer Exchange of Animators

Images

Images SCHRIJF JE NU IN

Dat doe je via mail naar: internationaal@donbosco.be

« Terug naar kalender

Summer Exchange of Animators

01 jul 2016 tot 30 sep 2016
Europa

Elke zomer zetten vele jongeren zich in als animator op een Vlaams speelplein of zomerkamp.­ Met al hun energie en creativiteit­ proberen ze de kinderen een topzomer te laten beleven. Met Jeugddienst Don Bosco is er ook de mogelijkheid om dat in het buitenland te doen.

Een zomerkamp in de Pyreneeën, een ridderkamp op het Engelse platteland, een inline-kamp in Tsjechië of een speelplein elders in Europa? Verschillende Europese jeugdwerkingen zetten tijdens de zomermaanden hun deuren open voor internationale vrijwilligers. Je ontmoet er vele lokale enthousiaste vrijwilligers en kinderen,­ je leert heel wat toffe internationale spelen, en natuurlijk steek je wat op van de taal die ze spreken. Je komt er terecht in een leuk en dynamisch animatorenteam dat je zeker met open armen zal ontvangen. Ongetwijfeld zal je daar enkele nieuwe vrienden maken.

Ontdek het volledige aanbod: www.summerexchangeofanimators.euDownload Inschrijvings- en annuleringsvoorwaarden - 11 kB Deel dit event

"We speelden en speelden en speelden alle spelletjes van pang-pang tot ‘Antionette who has the ball’, chairpushing, enz. Ze waren heel enthousiast over die games en dat deed ons deugd.”

Eva en Rinke - Team Paco, Malawi