Het is bijna tijd voor
jouw vlucht!

Jouw reis naar het vrijwilligersfeest komt eraan. De vlucht is bijna vol en heel druk! Alle vrijwilligers willen op hun bestemming geraken. Voor een vlot instapproces vragen wij om je online in te checken via de inschrijflink hieronder.
Schrijf je naam op de boardingpass en breng deze mee op zaterdag 6 mei mee. Deze wordt gevraagd aan de incheckbalie.

De VIP lounge opent om 17u00. Neem even de tijd om te ontspannen en te netwerken voor het opstijgen in een van onze lounges. Geniet van hapjes en drankjes in een ontspannende en luxueuze ruimte.

De gate opent om 18u30 "We ❤️ volunteers airlines" biedt jou een totaalpakket van entertainment op al onze vluchten. Relax and enjoy van ons buffet en huis DJ aan boord.

Als kerst op de taart van deze unieke ervaring zal jij de lancering van onze nieuwe naam en huisstijl beleven!

Waar vind je jouw seat?
Feestzaal Vogelzang, Leuvenseslaan 534 in Tienen
heeft een grote parking. De feestzaal is ook makkelijk bereikbaar via het openbaar vervoer. Neem bus 380 aan het station van Leuven naar de halte 'Vogelzang' in Tienen. De laatste nachtbus vertrek om 1u.54 naar Leuven.

Of je nu piloot bent, steward, vermoeide ouder met twee wenende baby's, security agent of business person. Je komt iedereen tegen op de 80's luchthaven. Als wie kom jij?

Relax bij "We ❤️ volunteers airlines" met onze online check-in via de inschrijflink. Je kan inchecken vanaf nu tot en met donderdag 20 april. We kijken ernaar uit jou aan boord te verwelkomen!