Images-loading
Images

Bee Extreme

Images

Bee Extreme

Yes, het is weer tijd om die moniskills te upgraden! 

Yes, het is weer tijd om die moniskills te upgraden! Bee Extreme bezorgt je een namiddag boordevol extreem plezier: Ben je de man/vrouw van vetschtrakke dansmoves? Kick je op de combinatie van vuur én koken? Of ben je liever creatief met muziek? Wil je kinderen en/of animatoren verwennen met een leuk, origineel avondwoordje?

Deze extreme namiddag op zaterdag 27 april 2019 begint om 13 u. op Jeugddienst Don Bosco, Naamsesteenweg 37, Heverlee. Voor slechts € 3 kan je twee workshops naar keuze volgen, krijg je een extreem lekkere avondmaaltijd en ontzettend veel (bijleer)plezier! De avond stopt niet na Bee Extreme, want nadien gaat de fun gewoon verder op ons extreem gezellige barmoment. Een reden te meer dus om je in te schrijven! Wanna go totally extreme? Bee Extreme!

Workshops:

Eeeeeeeen dansen! met Jeugddienst Don Bosco
Zoek je schtijle dansmoves en je fitte body maar bij elkaar, want in deze workshop leer je dansen als een pro! Maak kennis met ‘lindy hop’, een combinatie van verschillende dansstijlen waaronder jazz en charleston. Ontdek de geheimen der danspasjes en ga Fred Astaire achterna! Sportieve workshop gegarandeerd!
Blok 1: 13.30 tot 15.30 u. 

Kampvuurgerechtjes met Avontuurlijk Natuurlijk 

Vuur maken, je eigen potje koken en dan een snackbar van allerlei kampvuurgerechtjes beginnen? Het kan! Haal je oerinstinct naar boven en verwen je innerlijke mens met een breed scala aan ‘gerookte’ gerechtjes! Na deze workshop is overleven in de wildernis voor jou een fluitje van een cent!
Blok 2: 16 tot 18 u.

Beatbox met vzw Spelenderwijzer
3-2-1, gooooo: ‘{ b t pf t / b t pf t } + { b t pf t / b b pf t }’ Is dit nog Chinees voor jou? No problemo! Leer vandaag beatboxen! Maak op een speelse manier kennis met jouw vocale mogelijkheden, stem- en keeltechnieken, ritmische patronen en mic- en podiumtechnieken. Nadien ben je in staat om zelf te experimenteren met jouw eigen beatboxsound!
Blok 2: 16 tot 18 u.

  Wanneer en waar?

   Er zijn momenteel geen evenementen van dit type gepland.

  Images

  Win een lasershooting voor je speelplein

  Kom naar Bee Extreme, geniet van een namiddag extreem bijleerplezier én maak kans om een lasershooting te winnen voor jouw speelplein.

  We verloten een lasershooting tussen de deelnemers van de verschillende speelpleinen. Om kans te maken moet je aanwezig zijn op Bee Extreme op zaterdag 27 april 2019. Hoe meer deelnemers van jouw plein, hoe meer kans dat jouw plein wint.

  Op 30 april 2019 zal een onschuldige hand een winnaar trekken uit de deelnemers. De deelnemer wordt persoonlijk verwittigd dat zijn/haar speelplein gewonnen heeft.

  De winnaar mag samen met zijn/haar speelplein aan een lasershooting deelnemen. De lasershooting is geldig voor maximaal 30 personen. Info over de reservatie wordt aan de winnaar meegedeeld.

  Ik schrijf me in voor Bee Extreme.

  De lasershooting wordt aangeboden door
  The Gathering BVBA

  Molenheidebaan 23
  B-3191 Schiplaken
  (tegenover het BLOSO domein in Hofstade)

  Images

  Bee Extreme

  Yes, het is weer tijd om die moniskills te upgraden! Bee Extreme bezorgt je een namiddag boordevol extreem plezier.

  "Een leerzame top ervaring met nieuwe handige input en nieuwe mensen."

  Jo - Cursus animator