Images-loading
Images

Sjoefoemi

Images

Sjoefoemi 2017

Ben je klaar voor een top animatorenweekend? Het weekend van 15 tot 17 september 2017 in Tongerlo staat in het teken van ontmoeting, spel en plezier. Ga je de strijd aan tijdens het competitiespel samen met animatoren van jouw speelplein of vakantiewerking?

Maak je klaar voor een weekend vol köttbullar, kivik, vårvind, drakkar, fika, te veel vijzen, handleidingen, blauw, geel en plezier want het wordt legendarisch.


Zin om mee jouw speelplein of vakantiewerking naar de overwinning te helpen? Aarzel niet om je in te schrijven. Dit kan enkel via jouw speelplein- of vakantiewerkingverantwoordelijke.


Wanneer en waar?

    Er zijn momenteel geen evenementen van dit type gepland.

Images

De opdracht

Maak een mooi schild met jouw speelplein of vakantiewerking. Breng het schild mee naar het Sjoefoemi-weekend.

Images


Sjoefoemi is een tweejaarlijks weekend in teken van ontmoeting, uitwisseling, plezier en ontspanning voor alle animatoren, hoofdanimatoren en verantwoordelijken van de Don Bosco speelplein- en vakantiewerkingen over heel Vlaanderen. Een enthousiast team van jonge vrijwilligers, genaamd het Sjoe-team, doet er alles voor om een interessant en leuk weekend te kunnen bieden aan deze geëngageerde jongeren. Het weekend is een origineel concept gevuld met creatieve activiteiten, samenwerking tussen de werkingen, een avondspel, een competitiewedstrijd, een knotsgekke Sjoe-dans, fun, een fuif, interactie, ontspanning, bezinning, een avondwoordje, samen zijn, … Bij elke editie worden er originele en gigantische spelen georganiseerd. Door middel van dit weekend willen wij de Don Bosco speelplein- en vakantiewerkingen bedanken voor hun engagement. Elke zomerdag staan ze immers klaar om de kinderen en jongeren op te vangen en een leuke dag te bezorgen. Dankzij Sjoefoemi krijgen de animatoren ook nog eens de kans om zich uit te leven. Bovendien kunnen ze op die manier elkaar leren kennen, van elkaar nieuwe dingen opsteken en krijgen ze de kans om nieuwe ideeën op te doen voor hun speelse zomerdagen.

Kortom het ultieme animatorweekend, dat je zeker niet mag missen!

“Dat spelen iets universeels is en kinderen en jongeren gelukkig maakt, kon je telkens weer zien aan de vele lachende gezichtjes.”

Janne en Fonny - Internationaal vrijwilligerswerk in Afrika