Images-loading
Images

Sjoefoemi

Images

Sjoefoemi 2019

Sjoefoemi is een tweejaarlijks weekend in teken van ontmoeting, uitwisseling, plezier en ontspanning voor alle animatoren, hoofdanimatoren en verantwoordelijken van de Don Bosco speelplein- en vakantiewerkingen over heel Vlaanderen.
Dit jaar vindt het plaats van 27 tot 29 september 2019 in Bredene.

Het weekend is een origineel concept gevuld met creatieve activiteiten, samenwerking tussen de werkingen, een avondspel, een competitiewedstrijd, een knotsgekke Sjoe-dans, fun, een fuif, interactie, ontspanning, bezinning, een avondwoordje, samen zijn, … Bij elke editie worden er originele en gigantische spelen georganiseerd. Door middel van dit weekend willen wij de Don Bosco speelplein- en vakantiewerkingen bedanken voor hun engagement. Elke zomerdag staan ze immers klaar om de kinderen en jongeren op te vangen en een leuke dag te bezorgen. Dankzij Sjoefoemi krijgen de animatoren ook nog eens de kans om zich uit te leven. Bovendien kunnen ze op die manier elkaar leren kennen, van elkaar nieuwe dingen opsteken en krijgen ze de kans om nieuwe ideeën op te doen voor hun speelse zomerdagen.

Ben je klaar voor een top animatorenweekend? Aarzel niet om je hier in te schrijven.
Betaal via jouw speelplein- of vakantiewerkingverantwoordelijke.


Wanneer en waar?

    Er zijn momenteel geen evenementen van dit type gepland.

Images

De opdracht

Speel een reclamefilmpje na met de animatoren van jouw speelplein, stuur het aan stijn.junius@donbosco.be
en post het op sociale media met #sjoefoemi19 #jeugddienstdonbosco.

Images

Sjoefoemi is een tweejaarlijks weekend in teken van ontmoeting, uitwisseling, plezier en ontspanning voor alle animatoren, hoofdanimatoren en verantwoordelijken van de Don Bosco speelplein- en vakantiewerkingen over heel Vlaanderen. Een enthousiast team van jonge vrijwilligers, genaamd het Sjoe-team, doet er alles voor om een interessant en leuk weekend te kunnen bieden aan deze geëngageerde jongeren. Het weekend is een origineel concept gevuld met creatieve activiteiten, samenwerking tussen de werkingen, een avondspel, een competitiewedstrijd, een knotsgekke Sjoe-dans, fun, een fuif, interactie, ontspanning, bezinning, een avondwoordje, samen zijn, … Bij elke editie worden er originele en gigantische spelen georganiseerd. Door middel van dit weekend willen wij de Don Bosco speelplein- en vakantiewerkingen bedanken voor hun engagement. Elke zomerdag staan ze immers klaar om de kinderen en jongeren op te vangen en een leuke dag te bezorgen. Dankzij Sjoefoemi krijgen de animatoren ook nog eens de kans om zich uit te leven. Bovendien kunnen ze op die manier elkaar leren kennen, van elkaar nieuwe dingen opsteken en krijgen ze de kans om nieuwe ideeën op te doen voor hun speelse zomerdagen.

Kortom het ultieme animatorweekend, dat je zeker niet mag missen!

"Nergens zag ik zulke enthousiaste, vurige kinderen die voor elk spel interesse toonden en altijd weer bereid waren mee te ravotten.”

Petra en Tijl - animatorenuitwisseling in Alicante, Spanje