Momenteel zijn er geen vacatures

Werken bij Jeugddienst Don Bosco ...

Dries: "Bij Don Bosco heb ik geleerd dat je iedereen een kans moet geven. Dat hebben ze ook met mij gedaan. Je moet verder kijken dan wat er op papier staat of hoe iemand eruitziet. Je moet kijken naar de kwaliteiten van mensen. De Don Boscosfeer die hier hangt, die voel je echt. Er is een heel open mentaliteit naar andere mensen toe."

Fonny: ”Jeugddienst Don Bosco was een fijne plek om te werken. Ik kreeg heel wat leermogelijkheden om mezelf verder te ontwikkelen. Dankzij de vele projecten ontmoette ik vele jongeren in binnen- en buitenland. Dat werkte voor mij echt inspirerend. Mijn batterijen werden er telkens door opgeladen, ook al was het hard werken. Brainstormen met vrijwilligers en collega’s gaf voortdurend een nieuwe boost aan mijn werk en deed nieuwe projecten ontstaan. Ik kan alleen maar dankbaar zijn voor de familiale en vriendschappelijke sfeer die er bij Jeugddienst Don Bosco heerst. Die Don Boscosfeer zal ik zeker met me meedragen."

Fonny Grootjans

Stefke: “Ik heb als stafmedewerker gewerkt op de Jeugddienst. Ik heb het geluk gehad dat ik van mijn passie voor het jeugdwerk ook mijn eerste job heb kunnen maken. Ik heb daar ontzettend veel fijne mensen leren kennen en ook heel veel kansen gekregen om de gekste dingen te bedenken voor het animatorenweekend Sjoefoemi. Ik heb daar heel veel van opgestoken en neem dat nog mee in mijn dagelijks leven.”

Stefke Bellen

Ik wil graag solliciteren.

Spontaan solliciteren kan altijd.