Word jij onze nieuwe collega?

We zoeken een enthousiaste stafmedewerker
voor administratieve en logistieke ondersteuning
(tijdelijk vervangingscontract t.e.m. 31/12/2022
19u/week, studentencontract bespreekbaar)

Wij zoeken een nieuwe collega om de komende 3 maanden deel uit te maken van het enthousiaste JDB-team. Ben jij een talent in administratie en kan je overzicht behouden bij de logistieke voorbereidingen van jeugdwerkactiviteiten? Bezit jij ook heel wat jeugdig enthousiasme, interesse in jeugdwerk en veel energie om je snel in te werken en meteen aan de slag te gaan? Neem dan zeker contact op met ons!

Wie is Jeugddienst Don Bosco?

Als jeugdwerkorganisatie zijn we gepassioneerd door jonge mensen en zetten we volop in op hun mogelijkheden en (soms nog te ontdekken) competenties. Samen met hen kiezen we ervoor om vorming en engagement als hefbomen te hanteren. Hefbomen die jongeren vormen tot sociaal geëngageerde jongeren die hun plaats in de maatschappij durven innemen. We richten ons op jongeren die als begeleider of begeleidster actief (willen) zijn in het jeugdwerk, zowel in binnen- als in buitenland. Speelpleinwerk, inspraak, participatie en samenwerking zitten in onze DNA.

Concreet

* Je bent aanspreekpunt voor externe klanten, vrijwilligers en personeel.

* Je bent verantwoordelijk voor het materiaal- en lokalenbeheer: o.a. beheer materiaalmagazijn, opvragen en opvolging prijsoffertes,       opvolging aankopen, zoeken en boeken van externe locaties voor vormingscursussen en andere activiteiten, beheer eigen vergaderruimtes, regelen leveren en ophalen cursusmateriaal…

* Je bent administratief verantwoordelijk voor fondsenwerving: o.a. up-to-date houden van de database, invoeren gegevens van schenkers, opvolging schenkingen, aanschrijven van schenkers, opvolging en rapportering fondsenwervende acties, verzenden nieuwsbrieven en content planning van de sociale mediakanalen

* Je geeft ondersteuning op administratief of logistiek vlak, zoals verzendingen, verdelen folders en affiches, boeken tickets internationale projecten, …

* je werkt samen met jouw collega’s aan de uitvoering van enkele projecten

Jij…
* drukt je vloeiend en correct uit in het Nederlands
* bent stressbestendig en inventief – buigt problemen om in kansen
* werkt klantgericht
* gaat zelfstandig aan de slag
* werkt efficiënt en neemt graag initiatief
* bent sociaal ingesteld
* grijpt de kans om heel wat dingen te leren en jezelf te vormen.
* staat open voor feedback.

Pluspunten: kennis van de Don Boscowereld, ervaring in het jeugdwerk, kennis van het Frans en het Engels, kennis van de digitale wereld

Waarden
* Je bent geboeid en gepassioneerd door jongeren en jeugdwerk.
* Je draagt onze organisatie een warm hart toe en deelt de Christelijke visie en waarden waar zij voor staat.
* Je communiceert open.

Kennis
*Je bent in bezit van Rijbewijs B.
* Je bent houder van minstens een diploma secundair onderwijs of je hebt ervaring opgebouwd in de sector van administratie en kantoor.
* je hebt een goede kennis van MS Office en Outlook

Aanbod
We bieden jou een tijdelijk en deeltijds contract van 3 maanden (datum indiensttreding 01/10/2022)
Ben je student en ben je op zoek naar een bijverdienste combineerbaar met je studies, dan kunnen we zeker eens samenzitten om het aantal werkuren en werkrooster te bekijken.
* Werkadres: Naamsesteenweg 37 – 3001 Heverlee
* deeltijdse opdracht (19/38) (bij voorkeur 19u per week, maar bij evt. een studentencontract is flexibiliteit mogelijk)
* Tijdelijk contract van bepaalde duur t.e.m. 31/12/2022
* Toffe werkomgeving
* Boeiende en gevarieerde job
* Goede omkadering
* In dienst, zo snel mogelijk: 01.10.2022
* Verloning: volgens barema van het Agentschap Sociaal-cultureel Werk Jeugd (PC 329, barema A2)

Kandidatuurstelling en CV mailen naar Jeugddienst Don Bosco vzw, jeugddienst@donbosco.be voor 10.10.2022

Vragen i.v.m. deze vacature: Fonny Grootjans, fonny.grootjans@donbosco.be,
Tel: 016/24 16 20, of Guido Stoop, jeugddienst@donbosco.be.

Werken bij Jeugddienst Don Bosco ...

Dries: "Bij Don Bosco heb ik geleerd dat je iedereen een kans moet geven. Dat hebben ze ook met mij gedaan. Je moet verder kijken dan wat er op papier staat of hoe iemand eruitziet. Je moet kijken naar de kwaliteiten van mensen. De Don Boscosfeer die hier hangt, die voel je echt. Er is een heel open mentaliteit naar andere mensen toe."

Stefke: “Ik heb als stafmedewerker gewerkt op de Jeugddienst. Ik heb het geluk gehad dat ik van mijn passie voor het jeugdwerk ook mijn eerste job heb kunnen maken. Ik heb daar ontzettend veel fijne mensen leren kennen en ook heel veel kansen gekregen om de gekste dingen te bedenken voor het animatorenweekend Sjoefoemi. Ik heb daar heel veel van opgestoken en neem dat nog mee in mijn dagelijks leven.”

Stefke Bellen

Ik wil graag solliciteren.

Spontaan solliciteren kan altijd.