Images-loading
Images
Images

Eetavond

Eetavond

05 nov 2016 van 17u00 tot 22u00
Don Bosco Oud-Heverlee

Naar jaarlijkse traditie willen we u graag uitnodigen voor de eetavond van Jeugddienst Don Bosco vzw. Dit jaar organiseren we deze gezellige avond op zaterdag 5 november 2016 in Don Bosco Oud-Heverlee, Don Boscolaan 15, 3050 Oud-Heverlee. Iedereen is welkom vanaf 17u00.

Guido Stoop: “Als landelijk erkende jeugdwerking zijn we actief op verschillende domeinen waarbij vrijwilligers zich inzetten. We proberen vrijwilligerswerk op maat, vormingsinitiatieven en andere zinvolle vormen van vrijetijdsbesteding aan te bieden. Als vzw is onze organisatie dan ook voortdurend op zoek naar middelen om de dagelijkse werking van Jeugddienst Don Bosco te kunnen waarborgen.”

Met de eetavond hopen we financiële middelen te verzamelen om educatief materiaal aan te kopen voor vrijwilligersprojecten in zowel binnen als buitenland.

Op onze eetavond geven vrijwilligers het beste van zichzelf om u voor de prijs van € 15 heerlijke gerechten voor te schotelen.

We hopen u van harte te mogen verwelkomen op onze jaarlijkse eetavond op zaterdag 5 november. Indien u er jammer genoeg niet kan bij zijn op onze eetavond, maar Jeugddienst Don Bosco toch graag wil steunen, dan kan dat op rekeningnummer BE05431477134175, met vermelding ‘vrije bijdrage’ en desgevallend uw naam/adres.

Deel dit event

“Dat spelen iets universeels is en kinderen en jongeren gelukkig maakt, kon je telkens weer zien aan de vele lachende gezichtjes.”

Janne en Fonny - Internationaal vrijwilligerswerk in Afrika