Images-loading
Images
Images

Dag van de Animator

Dag van de Animator

26 jul 2018

Een feestdag voor alle animatoren!

37.000 jongeren kiezen er in hun vrije tijd voor om animator te zijn bij een speelplein- of vakantiewerking. De meesten doen dat zelfs helemaal vrijwillig of tegen een kleine vergoeding. Gewoon, omdat ze het belangrijk vinden om kinderen een onvergetelijke vakantie te bezorgen. Animatoren verzinnen activiteiten en speelimpulsen, bouwen decors, oefenen toneeltjes, zetten materiaal klaar en spelen (natuurlijk!). Maar ze poetsen ook de toiletten, regelen de administratieve molen, verzorgen, troosten, vegen poepen af, gaan op vorming om bij te leren en denken na over hoe het nog plezanter kan voor élk kind! Tijdens de vakanties en op vele andere momenten tijdens het jaar. Dat is wat deze animatoren doen: ervoor zorgen dat onze kinderen écht vakantie beleven! Laten we dat vooral niet vanzelfsprekend vinden!

Maar liefst 21 jeugdwerkorganisaties willen daarom ook al dat engagement in de verf zetten, en roepen kinderen én ouders op om op donderdag 26 juli 2018 samen ‘dankjewel’ te zeggen. Dit kan door een mooie tekening voor je animatoren te maken en het af te geven, maar dit jaar ook door een online boodschap naar hen te versturen via www.dagvandeanimator.be

www.dagvandeanimator.be

Dag van de Animator 2017

Deel dit event

"Het is fijn om te merken dat vakantiewerkingen op zoek zijn naar materiaal om bezinningsmomenten en avondwoordjes uit te werken. De Koffer is daarbij een goede hulp"

Koen - De Koffer