Images-loading
Images
Images

Dag van de Animator

Dag van de Animator

25 jul 2019

Een feestdag voor alle animatoren!

Veel jongeren kiezen er in hun vrije tijd voor om animator te zijn bij een speelplein- of vakantiewerking. De meesten doen dat zelfs helemaal vrijwillig of tegen een kleine vergoeding. Gewoon, omdat ze het belangrijk vinden om kinderen een onvergetelijke vakantie te bezorgen. Animatoren verzinnen activiteiten en speelimpulsen, bouwen decors, oefenen toneeltjes, zetten materiaal klaar en spelen (natuurlijk!). Maar ze poetsen ook de toiletten, regelen de administratieve molen, verzorgen, troosten, vegen poepen af, gaan op vorming om bij te leren en denken na over hoe het nog plezanter kan voor élk kind! Tijdens de vakanties en op vele andere momenten tijdens het jaar. Dat is wat deze animatoren doen: ervoor zorgen dat onze kinderen écht vakantie beleven! Laten we dat vooral niet vanzelfsprekend vinden!

Vele jeugdwerkorganisaties willen daarom ook al dat engagement in de verf zetten, en roepen kinderen én ouders op om op donderdag 25 juli 2019 samen ‘dankjewel’ te zeggen. Dit kan door een applausfilmpje te uploaden via www.dagvandeanimator.be

Deel dit event

“We kiezen bewust voor het ondersteunen van Don Boscoprojecten met een duidelijke link met de school en de leefwereld van de leerlingen.”

Bert - vastenactie Kinderland Kortrijk