Images-loading
Images
Images

Ani-Extreme

Ani-Extreme

27 okt 2019 tot 31 okt 2019 van 16u00 tot 12u00
Sint-Joris-Weert

Je hebt je rot geamuseerd op animatorcursus en je krijgt er maar niet genoeg van? Dan is deze spetterende aanbieding zeker iets voor jou! In de herfstvakantie organiseren we voor de eerste keer een vervolg op de animatorcursus in samenwerking met het Balanske: de cursus ANI-EXTREME! Een week vol sfeer en ambiance! En natuurlijk willen we jullie ook wat extra tips & tricks bijleren die jullie kunnen gebruiken op kampen, speelpleinen... We kijken er heel fel naar uit om samen terug op cursusavontuur te gaan, jullie ook?

De inschrijvingen zijn momenteel enkel opengesteld voor deelnemers van de animatorcursus die plaats vond in Kessel-Lo tijdens de paasvakantie 2019.

Prijs: € 130 (alles is inbegrepen: maaltijden, overnachting, verzekering, evaluatiemoment na de cursus, …).

Via de gemeentelijke jeugddienst­ kan je vaak het cursusgeld gedeeltelijk­ of volledig terugbetaald­ krijgen met het bewijs van deelname.  Informeer dus zeker bij je eigen stad of gemeente. Ontdek op dit plannetje van VDS welke steden en gemeentes een gedeeltelijke of volledige terugbetaling voorzien.

Is de deelnameprijs een probleem? Neem dan contact met ons op via dit formulier. We bekijken samen discreet wat er mogelijk is.

De cursus start zondag 27 oktober 2019 om 17u 
en eindigt donderdag 31 oktober 2019 om 12u

Dit is een cursus met overnachting.

Locatie van de cursus:
De Kluis in Sint-Joris-Weert
De Kluis 1, 3051 Oud-HeverleeDeel dit event

"Een bom van plezier en tips voor op het speelplein"

Nathalie - cursus animator