Images-loading
Images

Sjoeteam

Images


Ben jij een organisatorisch talent en wil je animatoren een onvergetelijk weekend bezorgen?

Dan is het Sjoeteam zeker iets voor jou! We organiseren samen het tweejaarlijks weekend voor animatoren voor Don Bosco speelpleinen en vakantiewerkingen dat plaats zal vinden van 27 tot 29 september 2019 in Bredene. Je kan al je creativiteit kwijt in het bedenken van de gekste spelen, de inkleding en de competitie.

Heb je interesse? Neem contact op met stijn.junius@donbosco.be. Wij beantwoorden jouw vragen en nodigen jou vrijblijvend uit voor een eerste kennismaking met de taken van het Sjoeteam.

"Na mijn jaren als animator, hoofdanimator en pleinleiding, leek mij de tijd rijp om eens een spel te maken voor 350 animatoren. Daarom ging ik in het Sjoeteam! Mijn wildste ideeën van een groot spel in realiteit brengen, zorgen dat het spel een basejump van 7m hoog had, 30m wipe out baan, pijl en bogen, levende bowling,... noem maar op, alles kon! Al dit soort spelen lijkt onmogelijk op een gewone speelpleinwerking, maar bij het sjoeteam kunnen we nét dat tikkeltje meer!" Stijn

Images

Andere engagementen

"Nergens zag ik zulke enthousiaste, vurige kinderen die voor elk spel interesse toonden en altijd weer bereid waren mee te ravotten.”

Petra en Tijl - animatorenuitwisseling in Alicante, Spanje