Images-loading
Images

Hostingteam buitenlandse animatoren

Images


Wil jij Europese vrijwilligers hartelijk ontvangen en hen een onvergetelijke tijd bezorgen?

Jaarlijks komen een vijftiental Europese jongeren uit zes verschillende landen naar België om er in juli 2 weken mee te werken op zes Vlaamse Don Boscospeelpleinen. Om ons SUPERhostingteam te versterken zijn we op zoek naar SUPERMANNEN en SUPERVROUWEN die de Europese vrijwilligers een onvergetelijke tijd willen bezorgen. We werken gevarieerde weekendprogramma’s uit met uitwisseling, vorming zoals ‘op cursus’, interculturele vorming, daguitstappen en ontspanning. Veel plezier verzekerd.

We vergaderen doorheen het jaar 5 keer en tijdens de zomer wanneer het project plaatsvindt, schakel je je in voor de begeleiding tijdens de weekends.

Heb je interesse? Neem contact op met fonny.grootjans@donbosco.be. Wij beantwoorden jouw vragen en nodigen jou vrijblijvend uit voor een eerste kennismaking met de taken van de denkgroep.

 “We waren als groep onbekenden, nog geen 24 uur samen, en dan is het zo leuk om te zien hoe de sfeer al na een paar spellen juist zit. Waarschijnlijk omdat we allemaal dezelfde passie delen voor het werken met kinderen, in de geest van Don Bosco.” Hendrik-Jan


Images

Andere engagementen

"Everything is awesome if you are part of a team."

Jens - speelplein Don Bosco Halle