Images-loading
Images

Materiaalbeheerder

Images


Hecht jij belang aan structuur en orde? Dan kan jij ons helpen met het logistieke beheer van het materiaal.

Jeugddienst Don Bosco organiseert jaarlijks een 10-tal animatorcursussen. Het is telkens een hele uitdaging om het nodige materiaal te verzamelen en weer op zijn plaats te zetten. Zie jij het wel zitten om bijvoorbeeld wat orde te brengen in de materiaalgarage voor of na de cursussen of het materiaal af te leveren of op te halen op de cursuslocaties? Dan zijn we zeer blij met jouw helpende hand.

Heb je interesse? Neem contact op met jeugddienst@donbosco.be. Wij beantwoorden jouw vragen en nodigen jou vrijblijvend uit voor een eerste kennismaking met de taken van een materiaalbeheerder.

"Bij het afzetten van het materiaal op een cursusplaats kom je steeds in een andere wereld terecht. Instructoren zijn er vaak al bezig om de locatie in te kleden en bereiden zich voor om toekomstige (hoofd)animatoren de week van hun leven te bezorgen. Het is elke keer weer de moeite om op deze manier de cursussfeer even te mogen opsnuiven, nieuwe mensen te leren kennen en wat sightseeing te doen in eigen land.” Catherine

Images

Andere engagementen

“Plezierige momenten, stevige discussies en diepgaande gesprekken wisselden elkaar af en zorgden voor een hartelijke sfeer.”

Rein - Cursus in Europa