Images-loading
Images

Vrijwilliger worden?

Images

Vrijwilligerswerk bij Jeugddienst Don Bosco


Jeugddienst Don Bosco heeft haar bestaan te danken aan een heleboel enthousiaste vrijwilligers. Het geven van animatorcursussen, het organiseren van vormingsactiviteiten voor speelpleinen en het onthalen van buitenlandse animatoren tijdens de speelpleinzomer zijn enkele van de zaken die niet mogelijk zouden zijn zonder de inzet van deze vrijwilligers.

Heb jij ook wel zin om hier mee aan te bouwen?
Dan ontvangen we je uiteraard met open armen. Hieronder vind je alvast enkele mogelijke plezierige engagementen die je als vrijwilliger kan opnemen.

Mogen wij jouw talenten lenen? Wil jij een plezierig engagement opnemen?

Dan ben je bij Jeugddienst Don Bosco aan het juiste adres. Bij ons vind je de unieke Don Bosco sfeer en je maakt deel uit van een toffe vrijwilligersbende met een hart voor jongeren. Je vindt een uitgebreide waaier aan mogelijkheden om met jouw talenten aan de slag te gaan.

Je krijgt de kans om gratis vorming te volgen, gemaakte kosten worden terugbetaald, je bent verzekerd als vrijwilliger en we nodigen je graag uit voor ons jaarlijks dankmoment op vrijdag 8 mei 2020.

Heb je interesse? Neem contact op met jeugddienst@donbosco.be. Wij beantwoorden jouw vragen en nodigen jou vrijblijvend uit voor een kennismaking met de taken van de werkgroep van jouw keuze.

Images

Plezierige engagementen

"We speelden en speelden en speelden alle spelletjes van pang-pang tot ‘Antionette who has the ball’, chairpushing, enz. Ze waren heel enthousiast over die games en dat deed ons deugd.”

Eva en Rinke - Team Paco, Malawi