Images-loading
Images

Steun ons

Images

Droomfonds Don Bosco

Ook vandaag nog zetten heel wat jongeren zich in op een speelplein- of vakantiewerking van Don Bosco. Zo mogen we jaarlijks rekenen op de inzet van een 950 vrijwilligers. Er gaat een speelse kracht van hen uit en hun enthousiasme doet wonderen.­ Toch maakt onze maatschappij het voor die jongeren­ alsmaar moeilijker om zich te blijven inzetten.

Daarom is het noodzakelijk om hun enthousiasme te ondersteunen,­ hen de nodige vorming aan te bieden en hun speelplein- of vakantiewerking­ te voorzien van voldoende werkingsmiddelen. Goed gevormde animatoren geven op een speelse manier kracht aan de samenleving van morgen.

Zij zijn onze beste garantie op een betere toekomst.

tekstfoto
Images

Jouw steun

Wil je Droomfonds Don Bosco steunen? Dat kan op verschillende manieren.

Steun Don Boscospeelpleinen met een gift op het rekeningnummer BE31 7370 4505 7755, een gift met een fiscaal attest of door opname­ van Don Bosco Stichting in een legaat of duo-legaat.­ Of schenk postzegels, postkaarten, prenten, munten, strips, religiosa of kunstvoorwerpen. We verkopen dit materiaal en met de opbrengst­ worden projecten­ voor speelpleinen ondersteund.

Meer info
droomfonds@donbosco.be
www.droomfondsdonbosco.be

Droomfonds Don Bosco is een fonds van Don Bosco Stichting.

“Het verandert je leven gewoon. Je blikveld wordt er opengetrokken, je maakt er nieuwe vriendschappen - soms voor de rest van je leven.”

Rein - Cursus in Europa