Images-loading
Images

Internationaal vrijwilligerswerk

Images

Droom jij van vrijwilligerswerk in het buitenland?

Jeugddienst Don Bosco biedt jou de kans om je jeugdwerkvibes door te geven als animator in het buitenland, via jongerenuitwisselingen, vormingsprojecten of individueel vrijwilligerswerk in Europa, Afrika, Azië en Zuid-Amerika.
Of je nu voor een korte of lange periode gaat, Jeugddienst Don Bosco garandeert­ je de unieke ‘Don Boscosfeer’, een veilige reis en een veilig verblijf, een kwaliteitsvolle­ voorbereiding­ en een inhoudelijk sterk project.

Bekijk rustig de folder, laat je inspireren door de verhalen van onze internationale­ vrijwilligers op de blog, lees de stappenplannen en de selectievoorwaarden van de verschillende projecten op deze website en neem dan snel contact op met ons! Maak een afspraak via e-mail internationaal@donbosco.be of telefonisch via 016 24 16 20. We vragen je om een motivatiebrief op te stellen en je wordt uitgenodigd voor een kennismakingsgesprek. Hebben we na dit gesprek een ideale match, dan kan jouw voorbereidingstraject van start gaan.

 Jeugddienst Don Bosco helpt je om jouw internationale droom waar te maken.Bekijk de folder internationaal vrijwilligerswerk 2020:

Internationaal vrijwilligerswerk

“Een Europese ervaring is een verrijking voor je eigen speelplein”

Claire-Eline - Animator in het buitenland