Images-loading
Images

Internationaal vrijwilligerswerk

Images

Plezierig engagement in het buitenland

Wil je je via Jeugddienst Don Bosco vzw engageren in het buitenland? Dat kan! We bieden jou de kans om deel te nemen aan speelplein- en animatorprojecten, jongerenuitwisselingen, vormingsprojecten of individueel vrijwilligerswerk... in Europa, Afrika, Azië en Zuid-Amerika.

Neem rustig de tijd om de folder door te bladeren en laat je inspireren door één van onze korte of langdurige internationale projecten. Hebben de internationale­ kriebels je dan helemaal te pakken, aarzel dan niet om jouw droom waar te maken.

Heb je gevonden wat je zocht? Dan wordt het tijd om eens nader kennis te maken en te bekijken of onze verwachtingen overeenstemmen. Maak een afspraak via e-mail internationaal@donbosco.be of telefonisch via 016 24 16 20. We vragen je om een motivatiebrief op te stellen en je wordt uitgenodigd voor een kennismakingsgesprek. Hebben we na dit gesprek een ideale match, dan kan jouw voorbereidingstraject van start gaan.


"Nergens zag ik zulke enthousiaste, vurige kinderen die voor elk spel interesse toonden en altijd weer bereid waren mee te ravotten.”

Petra en Tijl - animatorenuitwisseling in Alicante, Spanje