Images-loading
Images
Images

Droomfonds brunch

Droomfonds brunch

26 feb 2017 van 10u30 tot 12u30
Saviocentrum, Dilbeek

De Droomfondsbrunch wordt georganiseerd ten voordele van de vele vrijwilligers actief op Don Boscospeelpleinwerkingen in binnen- en buitenland.

Ook vandaag nog zetten heel wat jongeren zich in op een speelplein- of vakantiewerking van Don Bosco. Er gaat een speelse kracht van hen uit en hun enthousiasme doet wonderen.­ Het is noodzakelijk om hun enthousiasme te ondersteunen,­ hen de nodige vorming aan te bieden en hun speelplein- of vakantiewerking­ te voorzien van voldoende werkingsmiddelen.

Goed gevormde animatoren geven op een speelse manier kracht aan de samenleving van morgen. Zij zijn onze beste garantie op een betere toekomst.

Zondag 26 februari, Saviocentrum Dilbeek

Neem deel aan de Droomfondsbrunch op zondag 26 februari 2017 in het Saviocentrum, Stationstraat 275 in Dilbeek. Schrijf je hier in voor het heerlijk brunchbuffet. Koffie, thee, water en een glaasje fruitsap zijn inbegrepen. Volwassenen betalen 18 eur, kinderen 10 eur. Door deel te nemen aan de brunch, steunt u de vrijwilligers van Don Bosco.

Deel dit event

“Elke weekdag als ik thuiskom van de les lees ik een avondwoordje. Heel kort, vijf minuten, een rustpunt in de dag, soms een breinbreker, soms om te lachen, bloedserieus of gewoon om stil te worden.”

Wim - Avondwoordjes