Images-loading
Images

Tournée Animée

Images


Om de twee jaar gaat een enthousiast team van vrijwilligers in de zomer eens langs bij alle speelpleinen om een leuke activiteit of vorming aan te bieden aan de moni’s.

Ook volgende zomer is dit opnieuw het geval. Hoe we dit precies zullen invullen staat nog niet vast, dus als jij zin hebt om hier mee over na te denken, of om tijdens de zomer mee rond te touren langs de speelpleinen en vakantiewerkingen, teken dan snel in voor deze werkgroep! We zullen voor de uitwerking 3 à 4 keer samen komen voor we in de zomer langs de acht werkingen trekken.

In ruil voor dit engagement kan je een rekenen op de unieke Don Bosco sfeer en de nodige begeleiding van een stafmedewerker. Net als al onze vrijwilligers krijg je de kans om gratis vorming te volgen (u volgt, JDB betaalt), worden gemaakte kosten terugbetaald, ben je verzekerd als vrijwilliger en nodigen we graag uit voor onze jaarlijkse dankbarbecue.

Twijfel je nog omwille van de tijdsbesteding of de verantwoordelijkheid die er bij komt kijken? Of heb je nog andere vragen? Neem dan zeker even contact op met de verantwoordelijke stafmedewerker via vorming@donbosco.be. Flexibiliteit is zeker mogelijk.

Nu al overtuigd? Engageer je dan meteen en een stuur een e-mail naar vorming@donbosco.be

Images

Andere engagementen

"Speelplein is zoals mijn tweede thuis."

animator - Don Bosco Oud-Heverlee