Images-loading
Images

Hostingteam Groeps EVS 2017

ImagesWil jij Europese vrijwilligers hartelijk ontvangen en hen een onvergetelijke tijd bezorgen?

Jaarlijks komen een vijftiental Europese jongeren uit zes verschillende landen naar België om er mee te werken op vijf Vlaamse Don Boscospeelpleinen. Deze Europese vrijwilligers nemen deel aan een programma georganiseerd door Jeugddienst Don Bosco. Om ons SUPERhostingteam te versterken zijn we op zoek naar nieuwe SUPERMANNEN en SUPERVROUWEN die de Europese vrijwilligers een onvergetelijke tijd willen bezorgen. We werken een gevarieerd programma uit waarin uitwisseling, interculturele vorming, animatorenvorming en ontspanning aan bod komen.

Heb je interesse? Neem contact op met fonny.grootjans@donbosco.be Wij beantwoorden jouw vragen en nodigen jou vrijblijvend uit voor een eerste kennismaking met de taken van het hostingteam.

“We waren nog geen 24 uur samen, als groep onbekenden eigenlijk, en dan is het zo leuk om te zien hoe die sfeer er na een paar spellen al direct in komt. Waarschijnlijk omdat we allemaal dezelfde passie delen voor het werken met kinderen, in de geest van Don Bosco.” Hendrik-Jan Stals

Images

Andere engagementen

“Je moet trouwens niet ver weggaan om je te verwonderen!”

Claire-Eline - Animator in het buitenland